top of page

TAPAHTUMAINFO

AIKATAULUT

CNNCT23-Schedule-FRI.jpg
CNNCT23-Schedule-SAT.jpg

ALUEKARTTA JA SAAPUMISKARTTA

CNNCT-AREA-MAP-high-res.jpg
CNNCT-SAAPUMINEN.png

IKÄRAJA

Festivaalin ikäraja on kaikilta osin 18 vuotta. Muistathan ottaa mukaasi poliisin myöntämän virallisen henkilöllisyystodistuksen (henkilökortti, passi, ajokortti) ja esittää sen pyydettäessä.

LIIKENNEYHTEYDET

Parhaat liikenneyhteydet ovat Kauppakeskus Ainoan yhteydessä noin 200 metrin päässä festivaalialueesta.
METRO: HSL järjestää metron lisävuoroja molempien festivaalipäivien päätyttyä klo 01 asti.

LINJA-AUTOLähin bussipysäkki löytyy Kauppakeskus Ainoan alta.
TAKSIT: Taksitolppa sijaitsee Kauppakeskus Ainoan edustalla.
PYSÄKÖINTI: Tapiolasta löytyy paljon maksullisia pysäköintipaikkoja. Suosittelemme kuitenkin käyttämään yhteiskyytejä sekä julkista liikennettä tapahtumaan saapuessa

SAAPUMINEN

CNNCT.VOL2 järjestetään osoitteessa Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo. Festivaalin sisäänkäynnin sijainti ilmoitetaan myöhemmin. Sisääntulon yhteydessä on narikka ylimääräisiä laukkuja / vaatteita yms. varten.

 

Lasien, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden, omien eväiden sekä alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

JUOMAT & RUOKA

Janoisia bilettäjiä palvelevat festivaalialueelle rakennetut baarit, joista löydät raikkaita virvokkeita. Alueelta löytyy myös erilaisia ruokailumahdollisuuksia, joista löytyy apu kun nälkä yllättää. Huomaathan että alueelle ei saa tuoda omia ruokia eikä juomia .

Voit tuoda tyhjän, o,5 litran muovipullon, jonka voit täyttää alueen veispisteestä. 

Maksuvälineenä käyvät sekä käteinen että kortit. Lähin pankkiautomaatti löytyy Kauppakeskus Ainoasta.

VALOKUVAUS JA KAMERAT

Kuvaaminen tapahtumassa on sallittu kännykkäkameroilla. Kuvaaminen tapahtumassa ei ole kiellettyä, muistathan kuitenkin kunnioittaa kanssajuhlijoita: puhelimen näytön ja salaman kirkkaat valot häiritsevät tunnelmaa. Ethän myös kuvaa muita festarivieraita ilman lupaa.
 

Isommat ammattimaiseen kuvaukseen tarkoitetut kamerat tulee jättää kotiin. Tapahtuma valo- ja videokuvataan ammattikuvaajien toimesta ja kuvat tulevat tapahtuman jälkeen CNNCT Facebook sekä Instagram sivuille jakoon. Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Järjestelmäkameroiden, videokameroiden sekä nauhureiden tuominen on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy henkilöltä, jolla on mukanaan kiellettyjä tallennusvälineitä, tai ottaa pois alueella havaitut kielletyt tallennusvälineet.

LIIKUNTARAJOITTEISET ASIAKKAAT

Liikuntarajoitteiset asiakkaat ovat tervetulleita festareille. Alue on tasaista asfalttia ja alueelta löytyy esteettömät wc:t.

TURVALLISUUS JA VIIHTYVYYS

Festareilla turvallisuus ja viihtyvyys kulkevat aina käsi kädessä. Noudattamalla näitä ohjeita varmistat sujuvan festarikokemuksen itsellesi sekä muille. Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Muistathan ottaa mukaasi poliisin myöntämän, virallisen henkilöllisyystodistuksen (henkilökortti, passi, ajokortti), ja esittää sen pyydettäessä. Muista pitää huolta nestetasapainosta ja juoda riittävästi vettä. Pidäthän huolta myös kavereistasi. Aurinkoisen päivän sattuessa ota mukaan aurinkorasvaa. 

 

CNNCT Festivaalilla noudatetaan turvallisen tilan periaatteita, ja meillä on nollatoleranssi syrjinnälle, rasismille ja häirinnälle. Me CNNCTilla haluamme luoda turvallisen ja mukavan ympäristön kaikille, jotka osallistuvat tapahtumiimme. Vieraillamme on oikeus olla oma itsensä ja ilmaista itseään sukupuolesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksista riippumatta. Me emme suvaitse mitään muotoa seksismiä, rasismia, ableismia, homofobiaa, transfobiaa, häirintää tai väkivaltaa.

 

Pyydämme huomioimaan muut tapahtumassa olevat henkilöt - asiakkaat, henkilökunnan ja esiintyjät. Sanallinen häirintä, epäasialliset kommentit ja vihapuhe eivät ole hyväksyttäviä tapahtumissamme. Kunnioita muiden henkilökohtaista tilaa ja fyysistä koskemattomuutta. Jos olet epävarma toisen henkilön rajoista, pyydä kohteliaasti ja varmista, että ymmärrät vastauksen. 

 

Jokainen osallistuja on vastuussa omasta käytöksestään. Edellytämme kaikkien noudattavan näitä ohjeita turvallisen ja positiivisen ilmapiirin varmistamiseksi. Jos joku laiminlyö toisten turvallisuutta tai jos näet tällaista toimintaa, ole välittömästi yhteydessä tapahtuman järjestyksenvalvojiin tai muuhun henkilökuntaan. Järjestyksenvalvojalla on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä henkilö alueelta ja evätä pääsy alueelle.


Teemme jatkuvasti töitä tapahtumien turvallisuuden parantamiseksi. Jos kohtaat ongelmia tai huolestut turvallisuudesta ja hyvinvoinnista, ota yhteyttä paikan päällä olevaan henkilökuntaan tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@cnnct.fi.

TURVATARKASTUS JA KIELLETYT ESINEET & AINEET

Porteilla järjestyksenvalvojat tekevät kaikille turvatarkastuksen, jossa tarkistetaan ettei alueelle tuoda kiellettyjä esineitä tai aineita, kuten alkoholijuomia, huumausaineita, pulloja tai vaaralliseksi luokiteltavia esineitä. Alueelle ei myöskään saa tuoda omia juomia tai ruokia. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy myös henkilöltä joka kieltäytyy turvatarkastuksesta. Kaikkien lasisten esineiden, kuten alkoholijuomien, lasten ruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien pullojen, myös muovisten, tuominen alueelle on kielletty. Esineitä tai aineita, joilla voi vahingoittaa toista ihmistä ei saa tuoda alueelle. Kiellettyjä ovat luonnollisesti ampuma- ja teräaseet sekä kaikki muut terävät esineet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. Laserkynät voivat olla vaarallisia silmille, joten niitä tai muita vastaavia esineitä ei saa tuoda alueelle.

 

Huumausaineen väärinkäytökset raportoidaan suoraan poliisille. Sisäänpääsysi konserttiin voidaan evätä, jos hallustasi löytyy turvatarkastuksessa mitä tahansa huumausaineeksi luokiteltavia aineita. Järjestäjä voi myös evätä asiakkaan sisäänpääsyn, mikäli asiakas on liian päihtynyt, agressiivinen, tai muulla tavoina epäasiallinen tapahtuman henkilökuntaa tai muita konserttivieraita kohtaan.

 

Huomioithan, että konsertin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

PÄÄSYLIPUT

Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito. Huom. Lipun voi käyttää vain kerran. Kahden päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen. Yhden päivän lipulla pääset sisään vain kerran.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan lipunmyyntipisteelle. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella Suomen Löytötavarapalvelusta.

SUOJAA KUULOSI

Konserteissa, varsinkin lavojen edustoilla kannattaa käyttää korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä alueella.

ENSIAPU JA SAIRAANHOITO

Alueelta löytyy terveysalan ammattilaisten ylläpitämä ensiapupiste, jossa hoidetaan festivaalikävijöiden mahdolliset kolhut ja haavat. Järjestyksenvalvojilta voit aina pyytää apua ensiapua tarvittaessa, jolloin saat opastuksen ensiapupisteelle tai tarvittaessa ensiapu kutsutaan suoraan avuntarvitsijan luokse.  Ensiapupiste on avoinna koko tapahtuman ajan.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen osoitetulla tupakointialueella.

JATKOT

härkä.png
boneless-1.jpg

BONELESS

HOME OF THE BEST BURGERS IN HELSINKI. 

 

In addition to the juicy smash burgers, we also offer a cheerful and relaxed service. Our carefully designed flavour combinations and perfectly thought-out dishes are always made with fresh ingredients. Satisfied customers are our standard of excellence.

EPPU'S CHEESESTEAKS

Eppu's Cheesesteaks serves a classic look of the iconic Philly Cheesesteak sandwich. A soft bun filled with juicy, tender and flavourful steak, coated with a hot cheddar cheese sauce, and topped with soft and sweet, grill fried onions. These elements combine into a mouth watering and piping hot, Eppu's Philly.

bottom of page